Dit ben ik

Ik ben Nathali Karssies, getrouwd en heb 2 kinderen. Een meisje en een jongen. Daarnaast hebben we ook nog 2 honden, een kruising Sint Bernhard/Berner Senner en een Lhasa Apso.
Mijn passie voor honden heb ik al heel lang maar het is er nooit van gekomen om er mijn beroep van te maken. Totdat ik ging trainen bij "De Hondenspecialist". Na 4 geslaagde cursussen gevolgd te hebben werd mij gevraagd of ik interesse had om instructeur te worden. En zo ben ik in de hondenwereld terecht gekomen. Ik ben toen naar Martin Gaus academie gegaan en heb daar mijn 2 certificaten (instructeur 1 en 2) behaald. Ik geef nu 1 avond in de week les bij 'De Hondenspecialist' in Bovensmilde. Hier geef ik de vervolgcursus. Inmiddels ben ik afgelopen zomer 2013 er mee gestopt.
Mijn interesse ging echter nog verder. Het leek me ook leuk om trimster te worden. In januari 2009 ben ik met mijn opleiding begonnen. Tijdens mijn stage in Meppel bij Trimshop Flower kwam mijn kennis van gedrag erg goed uit.
Ik heb er ontzettend plezier in en vind het heerlijk om de hele dag met honden bezig te zijn. En hoop dat ook nog lang te hebben.

 

Helaas zijn mijn 2 prachtige honden die op de foto staan overleden